DonerenNieuwsbrief
HomeActueelNieuws

Jaarverslag Dialogue@Work

Een leefbaar loon voor iedereen, vakbondsvrijheid, perspectief op werk voor jongeren, veilig werk voor vrouwen en het bevorderen van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. CNV Internationaal heeft concrete doelen die we willen bereiken en waar we in 2021 weer met volle overtuiging aan hebben gewerkt.

 Dat deden we uiteraard niet alleen, maar altijd samen met onze partnervakbonden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, met partnerorganisaties in Nederland, in internationale ketens met bedrijven en in sectorale convenanten en met steun van de Nederlandse overheid en onze donateurs. 

Laat de feiten de stem van werknemers versterken

 2021 was ook een jaar van innovatie, nieuwe manieren vinden om nog beter op te komen voor de rechten van werknemers. Samen met lokale vakbondspartners werkten we aan digitale tools die de stem van werkenden versterken; enquêtes die werknemers makkelijk en veilig kunnen invullen vanaf een mobiele telefoon. Met deze gegevens krijgen lokale vakbonden een goed beeld van de arbeidsomstandigheden. Dit versterkt hun positie aan de onderhandelingstafel.

Verhalen van verandering

Lees het jaarverslag met 10 inspirerende verhalen van verandering, en bekijk voor een snelle indruk van de impact van ons werk de tijdlijn en wereldkaart. 

Publicatiedatum 23 06 2022