DonerenNieuwsbrief
HomeOns werk

Derde Kamer 2015 zoekt leden

Heb jij ideeën over de inzet van nieuwe technologieën voor ontwikkelingssamenwerking? Wil jij je kennis vergroten op gebied van OS, een nieuw netwerk opbouwen en jouw ideeën overbrengen aan een groter publiek? De Derde Kamer 2015 is op zoek naar ambitieuze, creatieve denkers en doeners met politieke interesse. Een groep van 50 Nederlanders en 15 mensen uit ontwikkelingslanden gaat op zoek naar innovatieve oplossingen voor een betere internationale samenwerking. Waarom De Derde Kamer 2015?
Doelen van De Derde Kamer 2015 zijn het vergroten van kennis van deelnemers op het terrein van internationale samenwerking, het betrekken en informeren van het Nederlandse publiek en politiek bij internationale samenwerking, en het geven van een stem aan ontwikkelingslanden in de discussie over internationale samenwerking. Wat doet De Derde Kamer 2015?
De Derde Kamer 2015 bedenkt concrete ideeën voor betere internationale samenwerking en maakt deze zichtbaar aan het Nederlandse publiek en de politiek. 50 Nederlandse deelnemers en 15 niet-Nederlandse deskundigen (vanuit het project VoiceOver2015)werken gedurende een jaar in groepen aan aanbevelingen gericht op een toekomst waarin de verwezenlijking van de millenniumdoelen een stap dichterbij komt. Nieuwe technologieën voor ontwikkelingssamenwerking.
Het komende zittingsjaar staat in het teken van ‘de mogelijkheden van nieuwe technologieën voor ontwikkelingssamenwerking’. Bijvoorbeeld op het terrein van voedselproductie, energie & klimaat en de kansen van communicatietechnologie. Aanmelden kan tot en met 31 augustus:
www.dederdekamer2015.nl

Publicatiedatum 17 08 2009