DonerenNieuwsbrief
HomeOns werk

Masterclass Wereldvrouw Rabiatou voor CNV bestuurders

Rabiatou Serah Diallo is de Algemeen Secretaris van de CNTG in Guinee. Een indrukwekkende vrouw en een voorbeeld voor haar organisatie en haar land. CNV leden hebben Rabiatou gekozen tot Wereldvrouw. Op 17 juni zal zij de Wereldvrouw Trofee in ontvangst nemen.

Speciaal voor CNV-bestuurders hebben we Rabiatou Diallo bereid gevonden een masterclass te geven op vrijdagmiddag 16 juni te Utrecht. Het programma wordt om 12.00 uur geopend door CNV bestuurder Yvon van Houdt. De dag eindigt rond 17.30. Het zal gaan over vrouwen en leiderschap wereldwijd. Want Rabiatou Serah Diallo is ook voor ons een inspirerend voorbeeld. Daar kunnen wij nog wat van leren. Een inspirerend vakbondsleider
Rabiatou Diallo zal een inleiding houden over gelijke vertegenwoordiging van mannen en vrouwen in leiderschapsposities: En wat moet er gefaciliteerd worden door de organisatie?
 
Vervolgens kunnen de aanwezige CNV vrouwen in dialoog gaan met Rabiatou Diallo over verschillen en overeenkomsten en wat wij van haar kunnen leren als CNV bestuurders. Rabiatou spreekt Frans, maar er is een professionele tolk aanwezig die voor vertaling zorgt. CNV bestuurders die nog willen deelnemen aan de Masterclass kunnen contact opnemen via 030 - 2913 734 of internationaal@cnv.nl.

Publicatiedatum 13 06 2006