DonerenNieuwsbrief
HomeOns werk

Doe mee aan de nieuwste prijsvraag

Een nieuwe prijsvraag! Met opnieuw drie vragen over internationale zaken. Zoek de antwoorden in de berichten op deze site. Even surfen en u hebt ze! Er zijn weer mooie prijzen te winnen! Dus: meedoen!

Hoe?
In de rubriek Prijsvraag publiceren we 3 vragen. Meedoen is eenvoudig: Stuur de antwoorden per e-mail naar CNV Internationaal. En u maakt automatisch kans op een prijs. Uit de goede antwoorden trekken wij de winnaars. De antwoorden
De antwoorden zijn terug te vinden in de artikelen die op deze site zijn verschenen. Kortom lees even onze actuele artikelen. Tip: gebruik de zoekfunctie (rechtsboven): vul een trefwoord in en snor het juiste antwoord op. Direct in het archief een artikel opzoeken is ook mogelijk. Dan nu de 3 vragen:

  1. Afrikaanse vakbondsmensen uit Benin, Ghana en Togo waren pas op werkbezoek in Nederland. Waar brachten zij hun weekend door?
  2. Welk milleniumdoel stond centraal bij de CNV-activiteiten op Festival Mundial?
  3. Begin juni namen 2 internationale vakbondsmensen afscheid van het CNV. Een groot deel van hun loopbaan was gewijd aan de ontwikkeling van de onafhankelijke democratische vakbeweging wereldwijd. Wie? (noem beide namen)
Opsturen
De antwoorden kunt u per e-mail opsturen naar internationaal@cnv.nl. De sluitingsdag van deze prijsvraag is 31 augustus 2006.

Publicatiedatum 06 07 2006