DonerenNieuwsbrief
HomeOns werk

Debat over kinderarbeid op Flevofestival

‘Kinderarbeid moet verboden worden’ over die stelling gaan CNV voorzitter René Paas en Groen Links leider Femke Halsema in debat op het Flevofestival. Het CNV is van 17 tot en met 19 augustus zichtbaarder dan ooit aanwezig op Flevo Festival 2006. Met een eigen tent en talloze activiteiten, zoals rap- en cabaretworkshops. Maar ook met een debat over kinderarbeid dus.

‘Kinderarbeid moet verboden worden’ over die stelling gaan CNV voorzitter René Paas en Groen Links leider Femke Halsema in debat op het Flevofestival. Het CNV is van 17 tot en met 19 augustus zichtbaarder dan ooit aanwezig op Flevo Festival 2006. Met een eigen tent en talloze activiteiten, zoals rap- en cabaretworkshops. Maar ook met een debat over kinderarbeid.
 
CNV op Flevo
Het CNV kom je tegen in de eigen CNV-tent. Het programma is divers. Van workshops waarbij je leert om zelf een rap te maken over dingen die je bezighouden, tot workshops waarbij je aan den lijve ondervindt dat humor barrieres slecht en samenwerking doet opbloeien. René Paas en Femke Halsema
Maar het CNV zorgt ook voor de serieuze noot. Zo staat de vrijdag in het teken van Kinderarbeid. CNV-voorzitter Rene Paas en GroenLinks-leider Femke Halsema gaan met elkaar het debat aan over 'Kinderarbeid moet verboden worden'. Al komen ook andere stellingen aan bod. Geloof
Het Flevo Festival is vernieuwd. Drie dagen lang staat het festivalterrein van Landgoed 'Velder' in Liempde (Velderseweg 23, Noord-Brabant) bol van muziek uit binnen- en buitenland. Er is cabaret, theater, kunst, outdoor-acitiviteiten en er zijn interessante lezingen. En dit alles om iets of meer te ontdekken over het Christelijk geloof.

Publicatiedatum 20 08 2006