DonerenNieuwsbrief
Home

Voorlichters gezocht

Nieuws

Onderzoek: De vergeten risico's van de …

Lees meer

It’s all about the looks! Of kijk jij verder dan alleen de buitenkant…? Het komende jaar gaat CNV Jongeren met een nieuw project aan de slag om nog meer jongeren te informeren over het belang van Eerlijke Kleding. Met een team van tien jongeren gaan we het land in om te praten over Eerlijke Kleding. Waar komt je outfit vandaan en onder welke omstandigheden zijn ze gemaakt? Wat is de oplossing?

Wat krijg je ervoor ?

Vaardigheden training
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid voor de klas staat. Je krijgt van ons daarom een training waarbij we aan de slag gaan met bijvoorbeeld je communicatie- en presentatievaardigheden. Deze training (normaal kost zoiets honderden euro’s) is gratis als je bij ons als voorlichter aan de slag gaat.
Vrijwilligersvergoeding
Jongeren dan 23: €2,50/uur
Ouder dan 23: €4,50/uur
Reiskostenvergoeding

Meer weten over Eerlijke Kleding?

Van de reis naar Cambodja die je met het onderzoek kon winnen is een documentaire gemaakt. In deze documentaire is te zien hoe de 19-jarige Margot Kosters uit Hengelo, onder meer de kledingfabrieken bezoekt en met jongeren praat die daar werken. Kijk ook op cnvinternationaal.nl / eerlijke-kleding

Wil jij aan de slag als mode-expert Eerlijke kleding?

Vertel heel Nederland dat er meer bestaat dan alleen de LOOKS! Meld je aan bij CNV Jongeren door contact op te nemen met Marijn van Dongen via m.vandongen@cnvjongeren.nl / 06-43239918 / 030-7511850.

Publicatiedatum 11 03 2011