DonerenNieuwsbrief
HomeActueelNieuws

Stem wijzer met de Wereldstemwijzer

Weet jij al wat je gaat stemmen op 9 juni? Wil je weten welke politieke partij het beste aansluit bij jouw denkbeelden en de wereld waarin je wilt wonen? Ontdek op de Wereldstemwijzer welke partij bij jouw idealen past.

De laatste 10 stellingen prikkelen je om na te denken over de rol van Nederland in de wereld. Deze stellingen zijn gebaseerd op onderwerpen waar de Kamer over heeft gedebatteerd. De discussie over de effectiviteit van de ontwikkelingshulp en de hoogte van het budget voor ontwikkelingssamenwerking is allang geen Haagse aangelegenheid meer. Jij vindt hier vast ook iets van! Als je de Wereldstemwijzer hebt ingevuld ontvang je naast een algemeen stemadvies over binnenlandse politieke thema’s ook een advies met extra aandacht voor ontwikkelingssamenwerking. 

De Wereldstemwijzer is ontwikkeld door het Instituut voor Publiek en Poltiek (IPP) in samenwerking met EEN, Partos en Politiek 2015 en COS Nederland. CNV Internationaal is lid van het platform EEN - tegen armoede. Meer: de website van de Wereldstemwijzer!

Publicatiedatum 02 06 2010