DonerenNieuwsbrief
HomeActueelNieuws

MC Lazy op je MP3

De nieuwe CD single van Rapper MC Lazy  ‘For the Rights’ gaat over de arbeidsomstandigheden in Cambodja. Je kunt 'm nu ook downloaden op je MP3 via i-Tunes. En het mooie is ... je steunt dan met de opbrengst CNV Internationaal en het werk van C.CAWDU in de kledingfabrieken.

Who is MC LAZY?
Tariq Khan alias MC LAZY is de 23-jarige Pakistaans/Nederlandse artiest die vorig jaar al aandacht vroeg voor het belang van eerlijke handel met zijn in Thailand geschoten videoclip 'Jamestown'. Eerder dit jaar bracht hij het nummer 'Prayer For Pakistan' uit, opgedragen aan de slachtoffers van de overstroming in Pakistan. Nu presenteert hij het nummer 'For The Rights' als volgende single van het nog te verschijnen album 'More Than Words'.

Ook op CD bij CNV Internationaal
Je kunt de CD single van For the rights voor 5 euro ook bestellen bij CNV Internationaal. Dan steun je het werk van de Cambodjaanse vakbond C.CAWDU die opkomt voor betere omstandigheden van werknemers in de kledingindustrie.
Stuur een email naar internationaal@cnv.nl en vermeld je naam en adresgegevens. De CD ontvang je dan zo snel mogelijk thuis (zo lang de voorraad strekt).

Publicatiedatum 15 02 2011