DonerenNieuwsbrief
Home

Korting voor donateurs bij jarige Wereldwinkels

Nieuws

Onderzoek: De vergeten risico's van de …

Lees meer

Donateurs van CNV Internationaal hebben een kortingsbon ontvangen waarmee zij 10% korting krijgen op aankopen bij de Wereldwinkel. Dit jaar zijn er namelijk 3 bijzondere verjaardagen. Het CNV bestaat 100 jaar, Fair Trade Original 50 en de Wereldwinkels 40 jaar. Daarom nodigt CNV Internationaal haar donateurs uit eens een kijkje te nemen bij Wereldwinkels bij u in de buurt. Daar zijn allerlei producten te koop die niet alleen mooi zijn maar ook op goede en verantwoorde manier geproduceerd zijn. De makers krijgen een eerlijke prijs voor hun waren en ze werken onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. Waar een Wereldwinkel bij u in de buurt te vinden is?
Vul uw woonplaats in op de website van de Wereldwinkel en u weet het. (Alleen de Amersfoortse Wereldwinkel neemt geen deel aan deze kortingsactie). Ook donateur van CNV Internationaal worden?
Draag bij aan een wereld die werkt. Met uw steun kunnen vakbonden in ontwikkelingslanden werken aan fatsoenlijk werk. Dat is de beste manier om armoede structureel op te lossen. 
Meld u aan als donateur door uw adres te mailen naar internationaal@cnv.nl.

Publicatiedatum 06 08 2009