DonerenNieuwsbrief
HomeActueelNieuws

WellMade workshops op GO Fashion Fair

Interactieve workshops voor modeprofessionals op 13 en 14 juli in Amsterdam

Workshop kledingprofessionals

Sinds de ramp in de kledingfabriek in Bangladesh raakt de kledingsector er steeds meer van doordrongen dat het anders moet. Maar hoe pak je dat aan in praktijk?

Het WellMade project, mede een initiatief van CNV Internationaal, gaat naar kledingbeurzen in o.a. Amsterdam, Parijs, Berlijn, Londen en zoekt inkopers en professionals uit de kledingsector op. Via interactieve workshops, trainingen en voorlichting leren bedrijven hoe zij stap voor stap verbeteringen kunnen doorvoeren.

In de kledingsector draait het om prijs en kwaliteit, maar hoe breng je dat in evenwicht met een fatsoenlijke behandeling van de werknemers die de kleding maken. De toeleveringsketen is complex. Waar begin je met het aanpakken van verbeteringen?

WellMade geeft gratis workshops op kledingbeurzen overal in Europa, om modeprofessionals te leren hoe zij via hun dagelijks werk kunnen zorgen voor betere werkomstandigheden in de kledingfabrieken. Binnenkort zijn er WellMade workshops op de GO Fashion Fair in Amsterdam:

Waar? Kromhouthal in Amsterdam

Wanneer? Zondag 13 juli om 11.00 uur en maandag 14 juli om 10.00 uur.

Voor wie? Mode professionals zoals inkopers, designers en medewerkers van de sourcing afdeling, CSR en logistiek


European Union Flag logo

Het WellMade project is opgezet door Fair Wear Foundation, samen met CNV Internationaal, Christliche Initiative Romero, Etical Trade Initiative UK en SOMO en wordt gefinancieerd door de Europese Commissie.

The partners would like to acknowledge the generous support of the European Union in making WellMade possible. This website reflects the views only of the authors, and the Union cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Publicatiedatum 09 07 2014