DonerenNieuwsbrief
HomeActueelNieuws

Zij maakten een genereus gebaar

Nieuws

Reactie Afrika-strategie: Gelijkwaardige samenwerking beter verankeren

Lees meer

Op een bijzondere manier hebben afgelopen tijd enkele mensen, onafhankelijk van elkaar, geld ingezameld voor CNV Internationaal.

Gerrit de Jong, Algemene Rekenkamer

Tien jaar was hij lid van het college van de Algemene Rekenkamer. Afgelopen 29 november nam Gerrit de Jong afscheid in de Ridderzaal in Den Haag. Hij vroeg genodigden om een donatie te schenken voor CNV Internationaal. Genodigden gaven massaal gehoor. De opbrengst bedraagt inmiddels maar liefst EUR 2.505! En nog steeds worden er giften overgemaakt.

Theo Katerberg

Maar liefst 25 jaar werkte hij in dienst geweest van CNV Vakmensen. Op 23 november nam Theo Katerberg afscheid als bestuurder van de grootste CNV-bond. Als vertegenwoordiger namens CNV Vakmensen in de Fair Wear Foundation was Theo Katerberg ook zeer betrokken bij verbetering van de werkomstandigheden in de internationale kledingindustrie. Ook Theo vroeg genodigden bij zijn afscheid in Ommen daarom om een gift voor textielarbeiders in Honduras. Zijn oproep bracht maar liefst EUR 1.085 op.

Pieter Oudenaarden

Pieter Oudenaarden, bestuurder van CNV Publieke Zaak, nam afscheid als bestuurder van het Bestuur van de Stichting Pensioenfonds ABP. Pieter vroeg het pensioenfonds om geen persoonlijk cadeau te geven, maar een bedrag over te maken naar CNV Internationaal. Als dank voor de inzet van Pieter ontving CNV Internationaal daarom een bedrag van maar liefst EUR 500.

Wij danken Gerrit de Jong, Theo Katerberg en Pieter Oudenaarden en iedereen die heeft gedoneerd, heel hartelijk voor dit genereuze gebaar!

Publicatiedatum 14 12 2012