DonerenNieuwsbrief
Home

Duizend maal dank uit Cubaanse cel

Nieuws

Onderzoek: De vergeten risico's van de …

Lees meer

Afgelopen Pasen hebben veel CNV’ers meegedaan aan de Paasgroet-actie van CNV Internationaal. De Paas-kaarten waren bestemd voor de zes Cubaanse vakbondscollega’s die vanwege hun activiteiten nog in de cel zitten. Een van hen zag kans om ons via via, mede namens de andere vijf gevangen vakbondsmensen een handgeschreven bedankje te sturen. Hieronder de vertaling:

Lieve Nederlandse christelijke vakbondsbroeders,Duizendmaal dank voor jullie gebaar dat we hebben ontvangen en het presentje dat we via Maybell (contactpersoon van de CUTC, red.) van jullie ontvingen.

We waarderen enorm jullie solidariteit en steun. Zelfs in deze moeilijke omstandigheden komen er zegeningen, en jullie zijn daar één van.Ik maak het redelijk goed, god zij dank. Een dezer dagen moet ik naar de uroloog, voor een cyste in mijn nier. Ik had eerder al een cyste in de andere nier, maar daar heb ik geen klachten van.

Ik maak me wel zorgen om de gezondheid van Antonio Díaz en Pedro Argüelles die ook in dezelfde gevangenis zitten.Nogmaals wil ik jullie hartelijk danken.Een omhelzing voor jullie allen.[naam bij CNV Internationaal bekend]

Publicatiedatum 27 06 2008